Sporten in de buitenlucht: Open Air trainingen!

Wat een goed nieuws! Per 1 juli weer open. Daar zijn wij heel erg blij mee! En tot die tijd gaan we naar buiten! Want, de zon schijnt en we staan al weken te popelen om samen met jou weer te gaan bewegen. Vanaf Pinksteren starten we met buiten activiteiten en we hopen dat jij daar bij bent! Op naar een heel Sportieve Zomer, veilig en verantwoord. Dit is wat we gaan doen.

Vanaf maandag 1 juni (2e Pinksterdag) starten we een dagelijks buitenprogramma met verschillende groepslessen, variërend van Body & Mind, Conditietraining tot Kracht- en/of Coretraining. We starten met een ochtendprogramma. Bij voldoende vraag plannen we spoedig ook lessen in de avonduren. Zie hier het Open Air lesrooster vanaf 1 juni.

Tarief Open Air trainingen

We hebben besloten dat, zolang als de sluiting van ons pand gaande is, onze abonnementen bevroren blijven. Voor deelname aan de Open Air activiteiten vragen wij een los tarief per training. Voor aanvang van de training kun je het trainingstarief van €7,50 contactloos betalen of pinnen bij een van onze medewerkers, buiten bij het trainingsveld.

Wij rekenen dit tarief maximaal 2x per week ook als je 4x per week wilt deelnemen aan een van de Open Air trainingen. Dan ben je 4x per week van harte welkom. Alleen voor de eerste twee lessen in de week geldt het trainingstarief van €7,50.

Routing, veiligheid- en hygiëne regels

Om de veiligheid en hygiëne tijdens de Open Air lessen te waarborgen hanteren we een vaste routing op het terrein en vragen we iedereen de maatregelen ten behoeve van veiligheid en hygiëne te respecteren. Alleen dan kunnen we veilig en verantwoord met elkaar sporten in de buitenlucht. Lees hier de routing en werkwijze bij de Open Air trainingen.

Reserveer nu gelijk je lestijd via de app!

Voor deelname aan een van de Open Air activiteiten is het noodzakelijk om een lestijd te reserveren via het online reserveringssysteem. Zo kunnen wij de bezoekersstroom goed controleren en reguleren. Instructie over installatie van de app op je telefoon en registratie vind je hier. Het is heel eenvoudig: installeer de app, registreer jouw account en reserveer vandaag nog jouw eerste lestijd!

We hopen je snel weer te zien in een van de Open Air groepslessen! Op naar een heel gezonde Sportieve Zomer!

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten