Zwemlessen

Bij ons ben je op het goede adres

Zwemlessen

Zwemlessen bij Frits van der Werff in Hoorn: Efficiënt en effectief in een veilige omgeving, waarin het kind zich prettig voelt en met veelplezier leert zwemmen. Dat is waar wij naar streven. Immers, een kind dat zich prettig voelt en plezier heeft, leert beter en sneller.

Kijkdagen

Meerdere keren per jaar is er gelegenheid om een deel van de les bij te wonen. Tijdens de kijkdagen nodigen wij u uit om de laatste 15 minuten van de les te komen kijken. De kijkdagen geven u een beeld van de zwemles en de vorderingen van uw zoon/dochter. Na afloop heeft de zweminstructeur enige gelegenheid het een en ander persoonlijk toe te lichten.

Klik hier voor een overzicht van de kijkdagen.

Telefonisch spreekuur

Tijdens de wisseling van zwemlessen is er, met het oog op veiligheid, onvoldoende ruimte om uw vragen met betrekking tot de zwemles van uw zoon/dochter optimaal te kunnen beantwoorden. Heeft u tussentijds vragen over de voortgang van uw zoon/dochter of over de planning van de zwemlessen? Bel dan gerust tijdens het telefonisch spreekuur op 0229-760660. Telefonisch spreekuur is op maandag van 09.00-12.00 uur.

Afzwemfeestje in eigen zwembad

De afmetingen van ons zwembad voldoen aan de officiële eisen voor het afzwemmen. Uw kind zwemt dus af in een bekende en vertrouwde omgeving. Want, niets is vervelender dan met de spanning van het afzwemmen ook nog eens in een vreemd zwembad te staan.

10 keer per jaar

Als uw kind de vaardigheden volgens de eisen van het zwem ABC beheerst en voldoende uithoudingsvermogen heeft, mag het afzwemmen. U ontvangt hiervoor 2 weken voor de afzwemdatum een uitnodiging. Afzwemmen vindt 10 keer per jaar plaats. De kosten hiervoor bedragen €20,50.

Gedragscode Zwembranche

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft het Nationaal Platform Zwembaden / NRZ samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche vastgesteld voor aanbieders van zwemlessen. In de gedragscode staat hoe medewerkers van een zwembad zich tegenover bezoekers moeten gedragen. Wilt u hier meer over lezen, klik dan op de link Gedragscode Zwembranche.

Meldlijn

Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je nu al anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid. Het nummer is 0900 – 2025590 (€ 0,10 cent per minuut).

 

Complete aanbod

Het sport aanbod bij Frits van der Werff

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten