Paramedisch

Fysiotherapie op unieke locatie

Frits van der Werff Paramedisch is dé plek voor fysiotherapie in Hoorn.

Bent u geblesseerd? Herstellende van operatie? Of beperkt door een specifieke aandoening? Frits van der Werff Paramedisch is dé plek voor fysiotherapie in Hoorn. Hier kunt u snel weer op de been zijn. Frits van der Werff Paramedisch heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitgebreid zorgcentrum. Fysiotherapeuten en oefentherapeuten Mensendieck werken samen met u aan herstel en preventie van klachten.

Het team: enthousiast en ervaren

Het team van FVDW Paramedisch bestaat uit zes enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten. Zij werken veel samen, maken gebruik van elkaars expertise, zodat u de optimale begeleiding mag en kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor individuele begeleiding, groepsbegeleiding of advies.

Onze visie: fit door bewegen

Onze visie is fit worden door te bewegen. Onze behandelingen zijn: doelgericht, actief en functioneel. Gericht op het verhelpen van de blessure en het gelijktijdig versterken van het lijf waardoor klachten niet terugkeren. Samen met u werken wij aan een duurzaam herstel.

FvdW Paramedisch: mét zwembad, fitness en pilatesstudio

Onze praktijk is gevestigd in een eigen praktijkruimte bij het Sportinstituut. Daarnaast maken we veelvuldig gebruik van het zwembad, pilatesstudio en/of fitnessruimten van het sportinstituut. Dit biedt ons ruime en unieke mogelijkheden in de begeleiding naar een langdurig herstel.

Bijzonder: specifieke programma´s

Binnen onze praktijk wordt een aantal bijzondere programma’s aangeboden. Zo is er Zwanger & Fit voor aanstaande moeders. Herstel de Balans, een revalidatieprogramma voor mensen met kanker. En Rugstabiliteitstherapie voor mensen met aanhoudende (lage) rugklachten.