Fysiotherapie

Blessure vrij door te bewegen

Wat is fysiotherapie?

Snel op de fiets een boodschap halen of in huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denk je eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten… Is dit herkenbaar bij u? Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer van afkomt. Met fysiotherapie bent u u er snel weer bovenop.

Fysiotherapeut – Dé specialist in beweging

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Hierbij kan het gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

Fysiotherapie – Adviezen en oefeningen

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Oncologie fysiotherapie

De gevolgen van kanker en de behandelingen kunnen ingrijpend zijn. Tijdens en na de behandeling kunt u last krijgen van allerlei klachten en bijwerkingen. Dit kan het dagelijks functioneren zoals werken, sporten of het doen van uw boodschappen flink beperken. Voor (ex) kankerpatiënten is er oncologie fysiotherapie: samen met de speciaal daarvoor opgeleide oncologiefysiotherapeut werken aan de verbetering van uw belastbaarheid. De begeleiding vindt individueel plaats en waar mogelijk en wenselijk in groepsverband. De oncologie fysiotherapeut is een fysiotherapeut met uitgebreide achtergrond kennis van de verschillende vormen van kanker, de diverse medische behandelingen en de gevolgen van de medische behandelingen.

Sportmassage

Sportmassage richt zich op spierblessures als verrekkingen en overbelasting van spieren.

Hydrotherapie

Hydrotherapie biedt uitkomst bij een veelheid van klachten. Vooral voor mensen die buiten het water moeizaam en niet zonder pijnklachten bewegen, kan hydrotherapie een oplossing zijn.

Complete aanbod

Het sport aanbod bij Frits van der Werff

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten