Tarieven

Vele combinaties zijn mogelijk

Maatwerk

Tarvieven: Sportinstituut Frits van der Werff biedt maatwerk voor de vele mogelijkheden tot sporten en bewegen. Graag stellen wij met u een persoonlijk programma op waarmee uw doelen worden behaald.

Veel combinaties mogelijk

Vanwege de veelheid van abonnementsvormen en vooral ook de combinatiemogelijkheden daartussen is het lastig een tariefsopgave te doen. U kunt echter al bij ons sporten vanaf € 39,50 per maand (Basic Frits abonnement). Onze medewerkers geven graag inzicht in alle uitgebreide mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Tarieven: Basic Frits: € 39,50 per maand

Wilt u gewoon lekker fitnessen en heeft u minder behoefte aan onze groepslessen? Dan is er het Basic Frits-abonnement. Wie geen lessen wil volgen en overdag wil sporten, mag op doordeweekse dagen ’s middags onbeperkt fitnessen voor 39,50 euro per maand. Met een Basic Frits-abonnement mag je tussen 12.00 en 15.30 uur binnenkomen. En vervolgens net zo lang fitnessen als je wilt. Dus bijvoorbeeld ook van 15.29 uur tot 18.30 uur.

Leveringsvoorwaarden
FitVak, de landelijke bracheorganisatie van sportscholen en fitnesscentra, heeft leveringsvoorwaarden voor de gehele branche vastgesteld. De consumentenbond heeft deze vervolgens goedgekeurd. Een exemplaar kunt u afhalen bij de balie maar is ook hier in te zien.

Bel met de balie: 0229-217364
Onze medewerkers kunnen alle vragen beantwoorden. Ook geven ze advies over welke abonnementsvorm en sportieve activiteiten bij uw persoonlijke wensen aansluiten. Voor meer informatie over ons sportadviesteam klikt u hier.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten