Sportmassage

Voor ontspanning en optimaal herstel 

Sportmassage bij Frits van der Werff

Sportmassage biedt ontspanning en stimuleert herstel. Spierspanning vermindert en vermoeidheid neemt af. Massage neemt spierblokkades weg en stimuleert de bloedsomloop.
Bij Frits van der Werff in Hoorn, waar sport en gezondheid hand in hand gaan, bestaat een nauwe samenwerking tussen de praktijk voor fysiotherapie/oefentherapie en het Sportinstituut. Bij Frits van der Werff begeleiden wij u naar een gezonde leefstijl. De sportmasseur vervult een belangrijke rol binnen deze doelstelling. Immers, ontspanning en herstel zijn onmisbare factoren in het streven naar gezondheid. De sportmasseur informeert en adviseert u ten aanzien van de klacht. Zo nodig wordt hierbij de fysiotherapeut of sportinstructeur ingeschakeld. Advies en begeleiding op maat.

Bij welke klachten sportmassage?

Sportmassage richt zich op spierblessures als verrekkingen en overbelasting van spieren. Daarnaast richt het zich op stijfheid of spierpijn na een training. Sportmassage kan ook preventief worden ingezet, als voorbereiding op een training of wedstrijd, waardoor het de kans op blessures verkleint. Voor mensen met de druk en hectisch leven biedt (sport)massage ontspanning, zowel fysiek (gespannen spieren) als mentaal.

Tijden en tarief

Sportmassage bij Frits van der Werff wordt aangeboden in de praktijk aan de Draafsingel in Hoorn op diverse tijden. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de receptie van het Sportinstituut.

Kunnen wij u helpen? Neem contact met ons op.