Open Dag tijdens Sport for Life 2019

Zaterdag 6 april openen wij onze deuren en is het Open Dag tijdens het sportieve evenement Sport for Life 2019.

Landelijk zetten duizenden sporters zich in de maanden maart en april in voor het goede doel Villa Joep, dat zich inzet om kinderen met neuroblastoomkanker uitzicht te geven op genezing. Met het geld dat de afgelopen jaren is opgehaald, zijn inmiddels grote stappen gezet in het onderzoek. Maar, het doel is nog lang niet bereikt. Daarom zetten wij ons ook dit jaar in voor Villa Joep en doen we doen dat op zaterdag 6 april tijdens het jaarlijkse evenement Sport for Life!

De belofte aan Joep

Villa Joep is gestart als belofte aan de toen vierjarige Joep. Voor zijn overlijden beloofden zijn ouders hem alles op alles te zetten om genezing van neuroblastoom mogelijk te maken. Die belofte uit 2003 is uitgegroeid tot een professionele organisatie die geld inzamelt om het internationale onderzoek naar neuroblastoom te versnellen en de kans op genezing te vergroten.

Open Dag: Sport met ons mee!

Tijdens de Open Dag op zaterdag 6 maart staan de volgende activiteiten op het programma. Je bent meer dan welkom om aan een van de activiteiten deel te nemen.

Zaal 2 Zaal 3
Spinning marathon

9.00-13.00

 

Les Mills marathon:

9.30-10.00

Sh’bam!

  10.05-10.35

 Body Attack

  10.40-11.10

Body Pump

  11.15-11.45

CX Worx

 

De Les Mills Marathon is een afwisselend programma van 30 minuten lessen, met de focus op kracht, conditie, dans en/of core stability.

Uiteraard kun je ook deelnemen aan een van de reguliere lessen: Body Shape, Pilates, Yoga, Aqua Fit, Fitness introductie. Zie hier het volledige lesrooster op zaterdag.

Wil je deelnemen aan een van bovenstaande activiteiten op de Open Dag? Laat het ons weten en wij reserveren een fiets of een plek in de zaal. Je bent meer dan welkom op zaterdag 6 april!!

Sponsoren kan altijd!

Draag je het goede doel een warm hart toe maar ben je niet in de gelegenheid met ons mee te sporten op zaterdag 6 april, dan is een donatie zo gedaan. Via www.sportforlife.nl zijn alle activiteiten zichtbaar en kan direct online de bijdragen worden verwerkt.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten