Nieuw sportseizoen. Kom in beweging!

Wij zijn klaar voor een nieuw sportseizoen. Met een uitgebreid activiteitenrooster dat volop ruimte biedt voor veel sportplezier en versterking van de gezondheid. We gaan een periode tegemoet waarin Covid hopelijk meer naar de achtergrond treedt en we ongehinderd, vol energie voor je klaar kunnen staan. We hopen je dan ook snel te zien!

Sport maakt je sterk, vrolijk en weerbaar – Kortlopende (kennismakings) cursussen

Een actief leven en regelmatig sporten versterkt onze gezondheid in breed perspectief. Het maakt ons fitter, energieker, sterker, soepeler, blijer, vrolijker en weerbaarder. Dat geldt voor jong en oud, al fit of nog niet fit. We starten dit nieuwe sportseizoen met enkele kortlopende cursussen en de mogelijkheid om 4 weken kennis te maken met alle activiteiten.

Rugstabiliteitstraining

Rugklachten, soms langdurig en frequent aanwezig, kunnen zeer hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Gerichte training helpt dan! Onder leiding van de fysiotherapeut werk je 2x/week aan het vergroten van de stabiliteit en het verminderen van stijfheidsklachten en pijn. Een nieuwe groep start op maandag 6 september. Lees hier meer over de rugstabiliteitstraining.

Pilatesstudio kennismakingscursus

Pilates; een uitgebalanceerde beweegmethode. Bevordert kracht, soepelheid en de balans van lichaam en geest. Maak kennis met de door Joseph Pilates ontworpen Pilates apparatuur, dat ontwikkeld is om het lichaam uit te dagen en gelijktijdig optimaal te ondersteunen waar nodig, zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren. Hierdoor kan ieder individu op zijn/haar eigen niveau trainen. 4-weekse kennismakingscursussen starten op 7 en 10 september september. Tarief: €70,- (voor leden €60,-).  Lees hier meer over de kennismaking met Pilates.

Jeugjudo kennismakingscursus

Jeugdjudo is ‘met veel plezier vallen en opstaan’. Kinderen leren sportief met elkaar omgaan zonder de ander pijn te doen. Door onderling kracht en behendigheid te meten, krijgen kinderen respect voor elkaar en leren ze winnen en verliezen. Judo is een fijne sport die bijdraagt aan het ontwikkelen van lichamelijke én sociale vaardigheden. 4-weekse kennismakingscursussen starten op maandag 20 september: 16.00-17.00 (6-8 jaar) / 17.00-18.00 uur (9-11 jaar). Tarief: €41,50.

4 weken onbeperkt kennismaken

Voor iedereen die wil starten met sporten, maar nog niet goed weet welke activiteit het beste voelt. Maak 4 weken lang onbeperkt kennis met al onze activiteiten, naar eigen keuze. We verwelkomen je graag in de groepssportzaal, de fitnesszaal of ook in het zwembad. Starten met deze kennismaking van 4 weken kan op ieder gewenst moment. Tarief: 4 weken kennismaking jeugd: €41,50 / 4 weken kennismaking volwassen: €52,50

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten