Paramedisch

Fysiotherapie op unieke locatie

Frits van der Werff Paramedisch is dé plek voor fysiotherapie in Hoorn.

Bent u geblesseerd? Herstellende van operatie? Of beperkt door een specifieke aandoening? Frits van der Werff Paramedisch is dé plek voor fysiotherapie in Hoorn. Hier kunt u snel weer op de been zijn. Frits van der Werff Paramedisch heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitgebreid zorgcentrum. Fysiotherapeuten en oefentherapeuten Mensendieck werken samen met u aan herstel en preventie van klachten.

Het team: enthousiast en ervaren

Het team van FVDW Paramedisch bestaat uit zes enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten. Zij werken veel samen, maken gebruik van elkaars expertise, zodat u de optimale begeleiding mag en kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor individuele begeleiding, groepsbegeleiding of advies.

Onze visie: fit door bewegen

Onze visie is fit worden door te bewegen. Onze behandelingen zijn: doelgericht, actief en functioneel. Gericht op het verhelpen van de blessure en het gelijktijdig versterken van het lijf waardoor klachten niet terugkeren. Samen met u werken wij aan een duurzaam herstel.

FvdW Paramedisch: mét zwembad, fitness en pilatesstudio

Onze praktijk is gevestigd in een eigen praktijkruimte bij het Sportinstituut. Daarnaast maken we veelvuldig gebruik van het zwembad, pilatesstudio en/of fitnessruimten van het sportinstituut. Dit biedt ons ruime en unieke mogelijkheden in de begeleiding naar een langdurig herstel.

Bijzonder: specifieke programma´s

Binnen onze praktijk wordt een aantal bijzondere programma’s aangeboden. Zo is er Zwanger & Fit voor aanstaande moeders. Herstel de Balans, een revalidatieprogramma voor mensen met kanker. En Rugstabiliteitstherapie voor mensen met aanhoudende (lage) rugklachten.

Complete aanbod

Het sport aanbod bij Frits van der Werff

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten