Was jij gezonder vóór of ná de lockdown?

Het Artsen Collectief pleit voor het openen van sportscholen en fitnesscentra!

Suikerziekte, overgewicht en hoge bloeddruk vergroten de kans op een ernstiger beloop van Covid-19. Deze factoren versterken elkaar en worden stuk voor stuk bevorderd door gebrek aan lichaamsbeweging. Inactiviteit en gebrek aan sociale contacten verzwakken bovendien ons immuunsysteem. Daarom kunnen juist sportscholen en fitnesscentra een grote bijdrage leveren aan het voorkómen en bestrijden van Corona.

Stichting Artsen Collectief | artsencollectief.nl

 

Stilzitten is geen optie!

Regelmatig sportief actief zijn, het is zo ontzettend belangrijk voor de gezondheid. En zonder deskundige begeleiding blijkt dat best heel lastig. Onze professionals op het gebied van training, leefstijl en gezondheid – dat is ons team van instructeurs, fitnesscoaches en fysiotherapeuten – staan te popelen om jou daarbij te helpen. Daarom steunen we het artsencollectief dat pleit voor het openen van de sportcentra. En tot aan het moment van heropening zitten we niet stil. Leden kunnen bij ons terecht voor digitale en persoonlijke ondersteuning via het FVDW HomeFitness programma.

Blijf niet langer stilzitten, want dat is geen optie. De weg naar een gezonde sportieve zomer begint vandaag nog. Meld je daarom aan voor het (voor leden) gratis HomeFitness programma. Lees hier alles over dit persoonlijk een digitale programma.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten