Thuis werken aan je gezondheid

We weten het allemaal. Verantwoord eten en een actief leven is noodzakelijk om gezond te blijven. Maar, hoe doe je dat in deze tijd waarin de sportschool gesloten is en we meer dan ooit thuis zijn?

Je wil fit zijn, een goede weerstand hebben en een berg aan energie. Dan is het nodig om regelmatig in beweging te zijn en ook de juiste trainingsprikkels te krijgen om zowel spierkracht als ook de conditie op peil te houden én te versterken.

Speciaal voor onze clubleden starten we daarom met de gratis HomeFitness service. Een persoonlijk en digitaal fitheidsplan waarin we je in 6 weken begeleiden naar het juiste trainings- en activiteiten niveau.

HomeFitness programma

Het (voor leden) gratis 6-weken HomeFitness programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Oefenprogramma voor thuis op je mobiel, gericht op o.a. kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit en mobiliteit. Afgestemd op de beweegnormen en persoonlijke wensen.
  2. Groot en gevarieerd aanbod van online trainingen onder leiding van enthousiaste en deskundige instructeurs (live streaming en on-demand).
  3. Educatieve en interactieve presentaties over bewegen, trainen en gezonde voeding.
  4. Vier tot zes maal telefonisch coachcontact met de fitnesscoach.

Persoonlijke begeleiding en contact

Desgewenst plannen we wekelijks telefonisch contact in met een van de fitnesscoaches. Hierdoor kunnen we je frequent adviseren en zo nodig bij sturen in het fitheidsplan. Voor de een kan de fitnesscoach een ‘stok achter de deur’ bieden om nu dan echt meer in beweging te komen, voor de ander helpt het telefonische contact als steun en motivatie.

Door mee te doen, versterk je het immuunsysteem, verbeter je het lichaamsgewicht en voorkom je inactiviteit. En dat levert je fitheid en veel meer energie!

Wil je gratis en vrijblijvend meedoen? Bel dan 0229-217364 of mail naam en telefoonnummer naar info@fritsvanderwerff.nl en kom in beweging.

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten