Twee maal goud en twee maal zilver voor jeugdjudoka’s

Afgelopen zondag 12 februari kwamen maar liefst vijf judoka’s in actie voor Frits van der Werff. Op het ontwikkelingstoernooi in Anna Paulowna mocht onze jongste judoka Maud Lakeman als eerste aantreden. Met vier maal winst en een verliespartij mocht zij zilver in ontvangst nemen bij de A-pupillen -27kg.

Thomas de Hart kwam uit bij de B-pupillen -34kg en wist al zijn vijf partijen te winnen, en dus de gouden medaille. Jonne Corbeau kwam uit bij de B-pupillen -38kg. Met groot gemak wist hij zijn drie partijen te winnen en mocht ook een gouden medaille in ontvangst nemen. Emma Bronneberg kwam uit in een sterke poule bij de B-pupillen -42kg. Met twee winstpartijen en een maal verlies mocht ook zij een zilveren medaille mee naar huis nemen.

Bastiaan de Graaf deed mee aan de Open Wijkse in Wijk bij Duurstede (de jongens -15jr /-46kg). Helaas was Viktor Ligthart ziek en stond Bastiaan er alleen voor bij. Hij heeft gevochten als een leeuw, maar wist helaas geen partij te winnen. Wel weer nuttige ervaring opgedaan!

Zondag 26 februari doen Hugo van Amstel, Bastiaan de Graaf en Viktor Ligthart mee aan de Districtskampioenschappen -15jr in Beverwijk. Supporters van harte welkom!

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten