Sport for Life - zaterdag 1 april

Zaterdag 1 april dan is het weer zover. Sport for Life 2017, waarin we in actie komen voor onderzoek naar en ondersteuning bij kanker. Wij steunen hiermee Villa Joep in haar strijd tegen neuroblastoom kanker bij kinderen én het Hoornse Inloophuis Pisa voor mensen met kanker en hun naasten.

Sport for life; Kom in actie voor onderzoek naar en steun bij kanker

Iedereen kan meedoen. Laat je sponsoren en doe mee aan een of meerdere activiteiten. Daarmee steun ook jij een of beide doelen. Maar, meedoen betekent ook veel plezier tijdens een sportief evenement waar de energie vanaf spat!

Zie hier het programma van Sport for Life 2017 en zie aan welke activiteiten je kan deelnemen. Inschrijven kan bij de receptie van het Sportinstituut.

Samen-Zwem-Actie

Ook de ABC-zwemmertjes nemen jaarlijks actief deel aan Sport for Life. Zij doen dat middels de Samen-Zwem-Actie.  Kinderen kunnen van zaterdag 25 maart t/m vrijdag 31 maart een (groot)ouder uitdagen om mee te zwemmen tijdens de zwemles. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat en hoe de kinderen daarmee  mooie sponsorbijdragen opbrengen.

 

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten