In verband met de recente maatregelen die het kabinet heeft genomen tegen verspreiding van het coronavirus is besloten om het evenement Sport for Life 2020 af te lassen en naar een later, nog nader te bepalen, moment verplaatst. 

Als je gezond bent heb je duizend wensen…
Als je ziek bent slechts één!

Kinderen moeten onbezorgd en vol toekomstdromen kunnen leven. Voor maar liefst 70% van de kinderen met de diagnose neuroblastoomkanker komen deze dromen nooit uit. Hier willen wij wat aan doen! Daarom organiseren wij samen met onze sporters ook dit jaar sportieve evenementen om geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. De opbrengst gaat naar de Stichting Villa Joep. Wat gaan wij dit jaar doen?

Spirit for Life

Zondag 22 maart organiseren wij ‘Spirit for Life’, een Body & Mind ochtend en tegelijk de start van de finale week van ‘Sport for Life’. Meer informatie? Lees hier verder.

Sport for Life zwem-actieweek

Sportinstituut Frits van der Werff is al jaren actief voor de genezing van neuroblastoom kinderkanker. Dit doen wij d.m.v. sponsoractiviteiten zoals de Sport for Life zwem-actieweek van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 maart. Hoe werkt het? Lees hier verder.

Sport for Life

Op zaterdag 28 maart strijden 4 teams, elk met een eigen Frits van der Werff Teamcaptain, voor de eervolle ‘Sport for Life trofee 2020’. Deze bijzondere trofee, met bijbehorende prijzen, gaat naar het team dat de meeste punten verdient met fietsen tijdens de Spinningmarathon en/of met behendigheid tijdens de Zeskamp spelen en/of met deelname aan de Les Mills Marathon, én natuurlijk met vele donaties voor Villa Joep! Lees hier verder.

Hoe doe je mee?

Fijn dat je interesse hebt in onze geweldige Sport for Life Actie in maart 2020! Aanmelding voor de verschillende activiteiten kan bij de receptie.

Het donatieplatform helpt je om op een laagdrempelige manier familie, vrienden en kennissen te vragen om jou te sponsoren. Je kunt gemakkelijk een grote groep bereiken, ook mensen die je de komende periode niet persoonlijk ontmoet. Je zal verbaasd zijn welke vrienden of kennissen bereid zijn om jou te sponsoren, omdat ze affiniteit hebben met het doel (of met jou). Lees hier verder.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten