Sport for Life zwem-actieweek

Sportinstituut Frits van der Werff is al jaren actief voor de genezing van neuroblastoom kinderkanker. Dit doen wij onder andere met sponsoractiviteiten zoals de Sport for Life zwem-actieweek van zaterdag 21 t/m vrijdag 27 maart.

Hoe werkt het?

1) Samenzwemmen met je kind

Kinderen die nog geen A diploma hebben behaald kunnen deze week samen met één van de ouders een zwemles volgen.  Kinderen kunnen de ouder dan letterlijk laten ervaren wat zij wekelijks leren in de les zwemles

2) Banenzwemmen door kinderen die al in het bezit zijn van een zwemdiploma

Kinderen die al in het bezit zijn van een zwemdiploma kunnen zich laten sponsoren om tijdens de les zoveel mogelijk banen te zwemmen en hiermee bijdragen aan de genezing van kinderkanker.

Laat je sponsoren door je ouders, opa’s en oma’s, tantes, ooms, buren etc.

Sponsorlijsten zijn uitgedeeld in de zwemlessen. Kinderen laten zich sponsoren door familie. Voor aanvang van de samen-zwemles in de week van 21 t/m 27 maart, wordt het sponsorformulier met het sponsorbedrag ingeleverd bij de receptie van het Sportinstituut en ontvangt u een deelnemerskaart. Deze kaart wordt afgegeven aan de zwemjuf of -meester.

Het minimale sponsorbedrag is € 5,–.

Ook als er geen ouder mee kan zwemmen kunnen kinderen aan deze actie deelnemen door een sponsorkaart in te leveren en voor dit goede doel te zwemmen.

Doe mee en maak deze actie tot een groot succes!

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten