Sport for Life ZWEM-actieweek

Sportinstituut Frits van der Werff is al jaren actief voor de genezing van neuroblastoom kinderkanker. Dit doen wij door middel van sponsoractiviteiten zoals de Sport for Life Zwem-actieweek van zaterdag 30 maart t/m vrijdag 5 april.

Hoe werkt het?

  1. Samenzwemmen mét je kind. Kinderen die elke week oefenen voor het A diploma kunnen deze week hun vader of moeder (opa of oma) uitdagen om samen te zwemmen tijdens de zwemles.
  2. Banenzwemmen door je kind. Kinderen die al zwemmen voor het B of C diploma of voor één van de zwemvaardigheid-diploma’s kunnen tijdens de les zoveel mogelijk banen zwemmen en hiermee bijdragen aan de genezing van kinderkanker.

Laat je sponsoren door je ouders, opa’s en oma’s, tantes, ooms, buren, etc.

Voor aanvang van de zwemles wordt het sponsorformulier met het sponsorbedrag ingeleverd bij de receptie van het Sportinstituut en wordt een deelnemerskaart ontvangen. Deze kaart wordt afgegeven aan de zwemjuf of -meester.

Het minimale sponsorbedrag is €5,-

Ook als er niet samen gezwommen wordt kunnen kinderen natuurlijk ook een sponsorkaart inleveren en zelf zwemmen voor het goede doel, Villa Joep!

Doe mee en maak deze actie tot een groot succes!

Nieuws