Jeugdactiviteiten buiten weer van start!

We zijn heel blij dat we weer alle jeugdactiviteiten kunnen hervatten. In de buitenlucht! Vandaag wordt de tent opgebouwd en gereed gemaakt met sportvloer, zodat we vanaf 1 april eindelijk weer met al onze jeugdleden kunnen sporten.

Lesrooster

Op het outdoor lesrooster vind je vrijwel alle jeugdactiviteiten terug die we vanaf 1 april in de buitenlucht verzorgen (m.u.v. 2e paasdag). We hebben getracht om dicht bij de oorspronkelijke lestijd te plannen. Van een enkele les is de aanvangstijd iets verschoven.

Toelichting op het lesrooster

  • Ouderkind judo: helaas kan het ouderkind judo nog niet van start gaan in verband met de huidige beperkende maatregelen voor sporten voor volwassenen. Kinderen van het ouderkind judo zijn van harte welkom in een van de jeugdjudo lessen op dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag.
  • Scholieren workout: Voor de scholieren van het ‘scholieren fitness’ organiseren we een gevarieerde en intensieve training met de nadruk op FUN! We zorgen voor een uitdagende functionele training in circuitvorm en met verschillende materialen als kettlebells, corebags en jumpboxen.

Extra Powerrr judo (voor ABC zwemkinderen op weg naar het B-diploma)

Voor de kinderen die het A-diploma hebben behaald en op weg zijn naar B, is er Extra Powerrr judo. Judo draagt bij aan extra kracht en stabiliteit dat nodig is voor de vaardigheden van het B-diploma. Kinderen die ½ december hiermee bezig waren nodigen we ook nu weer uit in de outdoor judolessen. Andere kinderen die op weg zijn naar het B-diploma en ook graag een periode (gratis) willen judoën, zijn eveneens welkom. Laat het ons weten.

Kleding

Kom in sportkleding / judopak met sportschoenen. Afhankelijk van het weer, trek warme kleding daaronder aan. De kleedkamers mogen we helaas nog niet gebruiken.

Routing op het terrein en parkeren

Parkeren. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Wanneer je met de auto komt parkeer dan direct rechts (richting zwembad). Parkeerplaatsen voor de entree van het Sportinstituut zijn tijdelijk niet beschikbaar. Auto’s rijden dus een rondje om het pand.

Voor aanvang van de les. Loop via het fietsenrek, achter de grote boom langs, en wacht voor het bankje totdat deelnemers van de vorige les het trainingsveld en -tent verlaten hebben.

Na de training. Na afloop van de training verlaat je het trainingsveld of -tent voor de entree langs richting parkeerterrein aan de zijkant van het pand of fietsenstalling.

Buiten sporten voor volwassenen

De huidige corona maatregelen laten nog niet heel veel ruimte voor een gevarieerd groepslesprogramma voor volwassenen. Maar, we oriënteren ons op creatieve mogelijkheden om toch ook met volwassenen weer lekker buiten te kunnen sporten. Want, we kunnen niet wachten. Zeker nu de tent staat en de zon weer meer gaat schijnen. Wordt spoedig vervolgd!

Allereerst kijken we er enorm naar uit om alle jeugdsporters weer in de lessen te zien!

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten