Derek Plooijer
Fysiotherapeut in Hoorn

Even voorstellen:

Derek Plooijer
Fysiotherapeut in Hoorn

Derek Plooijer

Derek Plooijer- fysiotherapeut in Hoorn

Over Derek:

“Ik ben fysiotherapeut bij Sportinstituut Frits van der Werff in Hoorn. Ik begeleid mensen binnen het programma Arbeidsintegratie in samenwerking met Heliomare en verzorg individuele programma’s voor mensen met uiteenlopende klachten.

Sinds mei 2016 ben ik fysiotherapeut binnen het sportinstituut, maar werkte al sinds 2007 als sportinstructeur. Ook heb ik in het verleden judo gegeven en verzorgde ik groepslessen, maar heb uiteindelijk de stap gezet om fysiotherapeut te worden. Na mijn sportopleiding aan de CIOS in Haarlem, heb ik de opleiding tot Fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik wilde meer diepgang bereiken en inzichten in het menselijk lichaam vinden. Het proces waarmee je mensen kunt begeleiden in het herstel na blessures, zowel op lichamelijk als op emotioneel gebied, is voor mij gigantisch uitdagend.

Voor mij is iedere werkdag anders. Zowel in mijn planning, als in de mensen die ik zie. Iedere dag moet je opnieuw inspringen op nieuwe situaties.

Mijn visie voor de Fysiotherapie is dat je iemand optimaal inzicht geeft in wat mogelijk is bij het herstel, dat je iemand optimaal probeert te begeleiden en tot de grens probeert uit te dagen om zo tot optimaal herstel te komen.”

Lees meer over Fysiotherapie bij Sportinstituut Frits van der Werff

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten