Aqua activiteiten weer van start!

Zoals afgelopen week aangekondigd gaan al onze activiteiten in het zwembad weer van start! Vanaf maandag 1 juni (2e Pinksterdag) starten alle reguliere activiteiten in het zwembad. We zijn klaar voor een veilige en verantwoorde herstart van ons zwembad. Hier lees je alles over de nodige aanpassingen.

De landelijke richtlijn stelt dat er zo min mogelijk menselijk verkeer in en om de accommodatie mag zijn. Lees hier de belangrijkste organisatorische wijzigingen ten behoeve van veiligheid en hygiëne. Om de veiligheid en gezondheid optimaal te waarborgen voor onze medewerkers en alle zwemmers vragen wij iedereen zich strikt te houden aan deze veiligheid- en hygiëne maatregelen.

ABC zwemlessen

Zaterdag 30 mei gaan de eerste kinderen weer afzwemmen. De kinderen voor wie het afzwemfeestje eind maart door de plotselinge sluiting helaas niet kon doorgaan behalen nu alsnog spoedig hun welverdiende zwemdiploma. Vanaf maandag 1 juni starten alle overige zwemlessen ook weer. Het lesrooster van de ABC zwemlessen is gewijzigd om optimale spreiding van bezoekers te kunnen waarborgen. Om de 20 minuten start een nieuwe groep. Hierdoor is er steeds maar 1 groep kinderen in de kleedkamer aanwezig. Ouders/verzorgers hebben via de mail informatie ontvangen over de lestijd van hun zoon of dochter.

Werkwijze ABC zwemlessen

In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het virus zal de organisatie rondom de zwemlessen anders verlopen.

  • Kinderen worden 10 minuten voor de lestijd opgevangen bij de entree van het zwembad, door een van de instructeurs.
  • Ouders worden verzocht buiten de accommodatie te wachten.
  • Kinderen hebben de zwemkleding al aan onder de bovenkleding.
  • Neem een (sport)tas mee waarin de bovenkleding opgeborgen wordt. De tas gaat in een bak mee naar het zwembad.
  • De instructeur begeleidt de kinderen via de kleedkamer naar het zwembad.
  • 5 minuten voor het einde van de les nemen ouders plaats in kleedkamer 2 om de kinderen op de vangen. Maak gebruik van de ‘omkleed’ markering in de kleedkamer ten behoeve van de 1,5 meter afstand.
  • Verlaat na afloop van de les de accommodatie zo spoedig mogelijk.

Gewijzigd lesrooster Aqua doelgroep activiteiten

Ook het lesrooster is aangepast om bovenstaande reden. Aanvangstijden kunnen iets gewijzigd zijn en de Aqua doelgroeplessen kennen een maximum aantal deelnemers om de 1,5 meter afstand en spreiding te waarborgen. Om zoveel mogelijk plaats te bieden aan al onze sporters hebben druk bezochte lessen extra ruimte gekregen op het rooster en zijn enkele minder goed lopende lessen komen te vervallen. Zie hier het lesrooster van de Aqua activiteiten.

Reserveer je lestijd via de app!

Voor deelname aan een van de aqua doelgroeplessen is het noodzakelijk om een lestijd te reserveren via het online reserveringssysteem. Zo kunnen wij de bezoekersstroom goed controleren en reguleren. Instructie over installatie van de app op je telefoon en registratie vind je hier. Het is heel eenvoudig: installeer de app, registreer jouw account en reserveer vandaag nog jouw eerste lestijd!

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het virus tegen te gaan. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen. We kijken er enorm naar uit iedereen weer snel te mogen ontmoeten tijdens een van de  lessen in ons zwembad!

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten