Jeugd judo

Met plezier vallen en opstaan

Sportinstituut Frits van der Werff is sinds 1 mei 2023 gesloten. De budosportactiviteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vereniging BudoSport Hoorn. De trainingen die gegeven worden, worden verzorgd door dezelfde professionele en gepassioneerde trainers die bij Frits van der Werff de lessen verzorgden.

www.budosporthoorn.nl


Jeugd Judo: Sportief met elkaar omgaan

Met judo kun je al heel jong beginnen. Grondbeginselen als vastpakken en valbreken worden op een speelse manier geoefend. Bij judo ligt de nadruk niet alleen op de fysieke aspecten. Kinderen leren sportief met elkaar omgaan zonder de ander pijn te doen. Door onderling kracht en behendigheid te meten, krijgen kinderen respect voor elkaar en leren ze winnen en verliezen. Judo is een fijne sport die bijdraagt aan het ontwikkelen van lichamelijke én sociale vaardigheden.

Kennismakingscursussen

Op meerdere momenten in het jaar organiseren we kennismakingscursussen jeugdjudo. Tijdens deze cursussen wordt gratis een judopak in bruikleen ter beschikking gesteld. Wie aan het einde van de cursus doorgaat met jeugdjudo, kan dit pak tegen een gereduceerde prijs aanschaffen. Meld je tijdig aan, dan kunnen we een judopak in de juiste maat voor je klaarleggen.

Vanaf vier jaar

Jongens en meisjes kunnen al vanaf 4 jaar meedoen aan judo. Er is een (voorbereidende) tuimelcursus voor kinderen vanaf 3 jaar.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten