Fysiotherapie

Blessure vrij door te bewegen

Wat is fysiotherapie?

Snel op de fiets een boodschap halen. In huis even een plintje schilderen. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt je eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of andere lichamelijke klachten… Herkenbaar? Dan pas vraagt u zich af hoe u er zo snel mogelijk weer van afkomt. Met fysiotherapie bent u u er snel weer bovenop.

Fysiotherapeut – Dé specialist in beweging

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.

Fysiotherapie – Adviezen en oefeningen

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Complete aanbod

Het paramedisch aanbod bij Frits van der Werff

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten

Start vandaag met bewegen

Wilt u gratis en vrijblijvend een dag sporten ervaren bij Sportinstituut Frits van der Werff?

Ontvang updates per email

Met liefst meer dan zestig verschillende activiteiten heeft Frits van der Werff Sportinstituut alles in huis voor swingend maar verantwoord bewegen.