Zelfverdediging iets voor jou?

Zelfverdediging (op basis van Jiu-Jitsu) of gewoon Jiu-Jitsu is een van de Japanse origine zelfverdediging sporten. Hieruit is ook het Judo, het Aikido en later het MMA ontstaan. Door op de juiste manier te bewegen houd je balans, vergroot je lenigheid, leer je kracht gecontroleerd te gebruiken en vergroot je uithoudingsvermogen. Daarnaast leer je op een veilige manier valbreken en rollen.

Je leert jezelf te verdedigen tegen (seksueel) geweld, intimidatie en mishandeling. Door het aanleren van de juiste zelfverdedigingstechnieken wordt je fysiek en mentaal sterker. Een training zelfverdediging of Jiu-Jitsu geeft ontspanning door inspanning in een veilige en prettige omgeving.

Iets voor jou? Ben je geïnteresseerd kom dan eens kijken of doe gerust een keer een proefles. Je bent van harte welkom! De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of niveau.

Wij bieden lessen voor gevorderden, beginners, jongeren tussen 12 en 17 jaar (zelfverdediging). Zie hier een overzicht van de lestijden.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten