Vacature: begeleider Zwanger en Fit

Wekelijks komen zwangere vrouwen én pas bevallen jonge moeders bij ons sporten. Ben jij de instructeur of therapeut die wil bijdrage aan de fitheid tijdens deze bijzondere periode in het leven?

Binnen ons team zijn wij per 1 februari op zoek naar een enthousiaste collega voor de begeleiding van onze actieve zwangerschapscursus. De cursus bestaat uit 15 trainingen waarvan 9 tijdens de zwangerschap en 6 na de bevalling.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Je hebt een actieve visie op zwangerschapsbegeleiding en je bent in staat om training op maat aan te bieden. Rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen die er kunnen zijn tijdens de zwangerschap en de periode daarna. Tijdens de trainingen werk je gericht aan behoud van conditie en het versterken van steun en stabiliteit, ter voorkoming of vermindering van bekken- en lage rugklachten. Naast fysieke training is educatie een onderdeel van de cursus, waarin de de belangrijkste thema’s in relatie tot zwangerschap en bevalling aandacht krijgen. In een prettige sfeer, begeleid je de dames tijdens een van de mooiste perioden in het leven, het krijgen van een kindje!

Lees hier de volledige omschrijving.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten