Tim van Amstel
Fitnesscoach en groepslesinstructeur in Hoorn

Even voorstellen:

Tim van Amstel
Fitnesscoach en groepslesinstructeur in Hoorn

Tim van Amstel

Tim van Amstel

Over Tim:

“Al bijna 10 jaar lang ben ik werkzaam bij Frits van der Werff. Ik ben sportinstructeur, fitnessinstructeur en groepslesinstructeur en allround medewerker bij het sportinstituut. Met mensen werken vind ik leuk, daarom doe ik dit vak. Mensen helpen om hun doel te bereiken vind ik erg mooi. Binnen het sportinstituut verzorg ik verschillende groepstrainingen. Mijn favoriete groepstraining: Bodypump. Dit is een intensieve workout en er zit een lekkere drive achter met goede nummers. Daarnaast is het een effectieve training die werkt!

Sporten is mijn passie. Ik heb aan de CIOS gestudeerd waarna ik via een stage bij Frits van der Werff heb gekregen. Daarna ben ik bij het spotinstituut verbonden gebleven.

Als je wil afvallen, denk ik dat het belangrijk is om:

  1. Op je voeding te letten. Een goede voeding bepaalt voor 70% het resultaat!
  2. Aan krachttraining te doen, om zo je spieren op te bouwen
  3. Aan cardio te doen, en zo je conditie op te bouwen
  4. Te focussen! Samen met mij kunnen we mooie resultaten boeken

Als je er over denkt om te starten met sporten: doe het. Ga langs de sportschool en begin met bewegen! Iedereen heeft beweging nodig! Ik help je graag op weg.”

 

Lees meer over Fitness bij Sportinstituut Frits van der Werff

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten