Stairway to fitness… Nieuwe Cardio toestellen!

We starten het nieuwe sport seizoen met goed nieuws. Alle cardio apparatuur wordt ingeruild voor de nieuwste lijn van Life Fitness. Zowel in de grote fitnesszaal als ook in de serre ruimte gaan de huidige 8-jaar oude toestellen plaatsmaken voor gloednieuwe! Loopbanden, crosstrainers, lage en hoge fietsen én nieuw is de Powermill Climber!

De inrichting van beide zalen zal nauwelijks veranderen. Daarmee blijven we voldoende ‘veilige ruimte’ bieden aan alle sporters. Wat wél verandert zijn de schermen met het nieuwste van de digitale fitnesswereld. Alle cardio toestellen zijn voorzien van een Discover SE3 HD-console. Uitdagende trainingsmogelijkheden, gemakkelijk te verkennen programma’s en veel andere digitale verbeteringen, inclusief geïntegreerde HD-tv en videostreamingdiensten, bieden je nog meer motivatie en beleving tijdens het sporten. Enkele voorbeelden:

  • Interactieve trainingen. Met de mooie Lifescape- en RunSocial-trainingen kun je samen met vrienden of andere sporters overal ter wereld realtime trainen.
  • Televisie en internet met de beste beeldkwaliteit 16-21 inch touchscreens (1080p)
  • Diverse entertainment apps bieden je vermaak tijdens de training.
  • On Demand Cardio lessen met motiverende instructeurs. Een ruime bibliotheek met trainingen die voor alle sporters aantrekkelijk zijn gemaakt, van wandelingen voor beginners tot beklimmingen die het uithoudingsvermogen flink op de proef stellen. De lessen variëren in duur, type, intensiteit, muziek en instructeursstijl. De Cardio On Demand lessen zijn beschikbaar op al onze cardio toestellen.
  • De Performance Run biedt een unieke interval training op loopbanden. De weergave zorgt voor een gemakkelijke interactie, waarmee slechts één druk op het scherm zorgt voor veranderingen in snelheid en hellingshoek.
  • Alle denkbare connectiviteit, waaronder Wifi, Bluetooth, Apple, Samsung, etc.
  • Eenvoudig inloggen via de Halo Fitness app, voor gepersonaliseerde digitale trainingsprogramma’s, tracking van activiteiten en trainingsdata, voor inzicht, motivatie, coaching en begeleiding. Meer informatie over de trainingsapp volgt dit najaar.

     

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten