Sportinstituut sluit tot en met 6 april

Beste sporter,

De overheid voert verdergaande maatregelen door ter voorkoming van verdere uitbreiding van het coronavirus. Scholen, horeca en ook sportclubs moeten hun deuren sluiten. Voor ons geldt dat het Sportinstituut, het zwembad en de pilatesstudio vanaf heden gesloten zijn tot en met 6 april.

We vinden het bijzonder vervelend dat je even niet bij ons kunt sporten. Als Sportinstituut waar ‘gezondheid’ hoog in het vaandel staat, hebben we begrip voor de drastische maatregelen van de overheid. We hopen dat dat begrip er ook bij jou is en dat een ieder van ons de komende periode gezond doorkomt. En dat we elkaar daarna weer kunnen treffen in ons centrum.

De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest om ons voor te bereiden op een mogelijke sluiting. We doen ons best om je de komende periode op alternatieve manieren te ondersteunen in je fitheid. Daarover zullen we je zo snel als mogelijk verder informeren.

We adviseren je om je dagelijkse beweging te blijven onderhouden. Probeer daarom nu alvast een van onze twee home-workouts.

Pas ondertussen goed op elkaar en ook op jezelf.

Team FVDW Sportinstituut

 

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten