Sportinstituut Frits van der Werff bevriest alle abonnementen

Ons sportcentrum voelt deze dagen als een ‘leeg huis’; geen muziek, geen volle zalen, geen rode hoofden, geen gezelligheid in de barruimte en vooral geen lachende gezichten van sporters. Het is een aanblik die ons verdrietig maakt, maar juist als bedrijf dat tot in zijn vezels gezondheid en fitheid stimuleert, hebben we begrip voor de ingrijpende maatregelen van de overheid.

Hoezeer onze bedrijfsvoering, en ieders leven, ook wordt getroffen, gezondheid is het enige wat écht telt.

 

We hebben inmiddels een aantal vragen gehad over de incasso van de contributie. Hoewel er voor ons nog veel onduidelijk is willen wij jou graag duidelijkheid geven.

We gaan als bedrijf een zware tijd tegemoet, toch hebben we besloten met ingang van 1 april alle abonnementen te bevriezen. Dit betekent dat er niet wordt geïncasseerd tot het moment waarop we onze deuren weer kunnen openen.

*Alle abonnementen

Het tijdelijk bevriezen geldt voor alle abonnementsvormen, ook voor het ABC-zwemmen.

*Vooruitbetaalde abonnementen

Reeds vooruit betaalde abonnementen worden gecompenseerd door de betaalperiode te verlengen met de tijdsduur dat we gesloten zijn.

*Wijzigen/opzeggen van abonnementen

Alle wijzigingen of opzeggingen van abonnementen worden in behandeling genomen vanaf het moment dat we weer open gaan.

 

Ondanks onze ‘lockdown’ blijft onze missie om jou te begeleiden naar een gezond, vitaal en evenwichtig leven. Juist in deze tijd, waarin onze bewegingsvrijheid wordt ingeperkt, is het van groot belang om de fitheid te behouden. We helpen je daarmee met een ruim en groeiend aanbod van online workouts, trainingstips, coaching en motivatie.

Natuurlijk is het niet hetzelfde als de voelbare energie bij ons in de sportzaal, maar die tijd komt zeker weer. We hopen je te kunnen blijven begeleiden en inspireren, al is het – voor even – op afstand. En dat zullen we blijven doen, zolang als de situatie aanhoudt! Volg ons op social media; Facebook en Instagram. En bekijk ons groeiende online lesprogramma op www.fritsvanderwerff.nl/blijffit.

 

Sportinstituut Frits van der Werff is een stabiel bedrijf. Daarom hebben we er alle vertrouwen in dat we hier positief uitkomen. We hopen je snel weer te mogen begroeten.

Namens ons team wensen we iedereen veel sterkte en vooral een goede gezondheid! Zorg goed voor elkaar en blijf in beweging.

 

Een positieve groet,

Frits, Jellie en Marije van der Werff

 

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten