Sport for Life 2018 voor Villa Joep!

Sport for Life 2018: zondag 25 maart, 11.00-15.00 uur. Een spetterend sportief evenement waarbij we in actie komen voor onderzoek naar kanker. Lees hier over het evenement en hoe je helpen door de doneren of mee te doen.

Duizenden sporters doen mee! Jij toch ook?

Kinderen moeten onbezorgd en vol toekomstdromen kunnen leven. Voor maar liefst 70% van de kinderen met de diagnose neuroblastoomkanker komen deze dromen nooit uit. Hier willen wij wat aan doen! Daarom organiseren Exclusieve Sportcentra samen met sporters en klanten ook dit jaar sportieve evenementen om geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. De opbrengst gaat naar de Stichting Villa Joep.

Wij maken het verschil!

Er is door Exclusieve Sportcentra de afgelopen jaren 3,2 miljoen euro opgehaald. Met dit geld zijn inmiddels grote stappen gezet in het onderzoek. Het afwijkende gen is inmiddels bekend. Nu worden er medicijnen ontwikkeld om kinderen met neuroblastoomkanker te kunnen genezen. Wij gaan door, helpt je mee?

Doe mee en laat je (digitaal) sponsoren!

Net als andere jaren wordt het een programma waar iedereen aan mee kan doen. Naast de spinningmarathon organiseren we dit jaar voor het eerst ook een outdoor activiteit; de Sport for Life Games! Een uitdagend circuit dat jou en je team uitdaagt het optimale uit jezelf te halen. Geef je op voor de spinningmarathon (een uurtje meedoen kan natuurlijk ook) of voor de Sport for Life Games bij de receptie van het sportinstituut.

Zo maak je je eigen donatiepagina!

Je eigen digitale sponsorkaart maak je na aanmelding snel en gemakkelijk aan via: het donatieplatform van Frits van der Werff Sportinstituut. Voor deelname aan de spinningmarathon maak je een individueel donatieplatform aan. Ga je meedoen met de Sport for Life Games maak dan een profiel aan in het team van jouw teamcaptain. We helpen je hier ook graag mee!

Een donatie doen!

Wil je alleen een donatie doen? Fantastisch! Ga dan naar:  https://supportanddonate.com/event/128/frits-van-der-werff-sportinstituut–hoorn/. Een donatie doe je via de button ‘Doneer hier’, links op de pagina. Of op een persoonlijke donatiepagina van een van de deelnemers.

ABC-zwemles: Samen-Zwem-Actie

Ook de ABC-zwemmertjes nemen jaarlijks deel aan Sport for Life. Zij doen dat middels de Samen-Zwem-Actie. In de week voorafgaand aan Sport for Life kunnen  kinderen hun (groot)ouders uitdagen om mee te zwemmen tijdens de zwemles. Informatie over hoe dat in zijn werk gaat en hoe de kinderen daarmee prachtige sponsorbijdragen opbrengen leest je hier.

Als je gezond bent heb je duizend wensen… Als je ziek bent heb je slechts één wens!

 

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten