Als je gezond bent heb je duizend wensen…
Als je ziek bent slechts één!

Kinderen moeten onbezorgd en vol toekomstdromen kunnen leven. Voor maar liefst 70% van de kinderen met de diagnose neuroblastoomkanker komen deze dromen nooit uit. Hier willen wij wat aan doen! Daarom organiseren Exclusieve Sportcentra samen met sporters en klanten ook dit jaar sportieve evenementen om geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. De opbrengst gaat naar de Stichting Villa Joep.

Wij maken het verschil! Sponsort u ons met uw bedrijf?

Er is door Exclusieve Sportcentra de afgelopen jaren 3,2 miljoen euro opgehaald. Met dit geld zijn inmiddels grote stappen gezet in het onderzoek. Het afwijkende gen is inmiddels bekend. Nu worden er medicijnen ontwikkeld om kinderen met neuroblastoomkanker te kunnen genezen. Wij gaan door, helpt u ons met uw bedrijf?

Wist u dat….

  • Stichting Villa Joep, hét fonds tegen neuroblastoomkinderkanker is.
  • Bij ongeveer 15% van alle kinderen die de diagnose kanker krijgt, dit neuroblastoom kanker betreft.
  • 70% van hen, hieraan overlijdt.
  • Dankzij onderzoek, het genezingspercentage van andere kinderkankersoorten gestegen is naar een gemiddelde van 70% en bij neuroblastoomkinderkanker dit nog steeds maar 30% is.
  • Deze 30% genezingskans omhoog gebracht moet worden.
  • Hiervoor onderzoek nodig is, dat alleen door donaties kan plaatsvinden.
  • Villa Joep geen kosten heeft en alleen met vrijwilligers werkt. Waarmee dus 100% van uw donatie rechtstreeks naar onderzoek gaat.
  • Er dankzij alle sponsorgelden een doorbraak is gerealiseerd in het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Lees meer »

Stichting Spin for Life

De Stichting Spin for Life is opgericht door Exclusieve Sportcentra om geld in te zamelen voor het goede doel. De jaarrekeningen zijn openbaar (klik hier).

Dubbele bevestiging en betaalinstructie

U ontvangt binnen enkele minuten nadat u het formulier heeft ingevuld van ons een e-mail waarin wij nogmaals om uw bevestiging vragen. Mocht u deze niet ontvangen controleer dan ook uw reclame/spam-map, of neem contact met ons op.
Na deze bevestiging ontvangt u van ons nogmaals een mail met de betaalinstructies.

Wij hebben de steun van uw bedrijf hard nodig!
Doneer nu!Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten