Rowing Challenge 2021!

Het is weer tijd voor de Rowing Challenge! Vanaf 29 november zullen wij de strijd aan gaan met de Exclusieve Sportcentra in zowel Nederland als België! Samen met jullie, de leden van Sportinstituut Frits van der Werff, zullen wij drie weken lang alles op alles zetten voor de winst.

Wat houdt het in?

De Rowing Challenge is een unieke roeicompetitie binnen de fitnessbranche. Tijdens de Rowing Challenge zul je worden uitgedaagd om zoveel mogelijk meters te roeien én om zo snel mogelijk 500, 1.000 of 100 meter te roeien.

Daarnaast wordt er tussen de deelnemers onderling gestreden om de snelste tijd op de 500, 1.000 en 100 meter en om de meeste geroeide meters.

Alle geroeide meters zullen bij elkaar worden opgeteld daarmee wordt uiteindelijk bepaald welk centrum de meeste meters aflegt en daarmee roeikampioen van 2021 zal worden! Uiteraard staan er ook mooie prijzen op het spel waarover verdere informatie volgt.

Trainingsschema

Voor de aller fanatiekste sporters onder ons is er een trainingsschema beschikbaar om je optimaal voor te bereiden voor de competitie. Vraag onze instructeurs voor het trainingsschema. Uiteraard zijn al onze instructeurs ook beschikbaar om hierin begeleiding te bieden.

Hoe doe je mee?

Algemene deelnemers sportcentrum

Sporters die graag meestrijden voor de algemene competitie namens Sportinstituut Frits van der Werff hoeven zich niet in te schrijven. De roeimachines zijn open toegankelijk voor iedereen en de scores zullen door onze instructeurs dagelijks worden bijgehouden.

Individuele deelnemers

De deelnemers die willen meedoen aan het landelijke individuele klassement dienen alle geroeide meters online in te voeren op www.rowing-challenge.nl met een foto van de display als bewijslast. Deze meters tellen natuurlijk ook mee voor het clubtotaal. Let op! Het invoeren van de geroeide tijden kan tot uiterlijk een dag later.

Helpen jullie ons om er dit jaar met de winst vandoor te gaan?

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten