Online lessen. Samen sporten, vanuit je eigen woonkamer

Nieuwe maatregelen, nieuwe mogelijkheden. Helaas kunnen we twee weken niet samen sporten in de groepslessen. We bieden een alternatief voor alle sporters. Want, of je nu liefhebber bent van spinning, budo, pilates of aqua lessen, voor iedereen geldt dat de fitheid op peil moet blijven om straks weer de favoriete training in de zaal, studio of het zwembad te kunnen hervatten.

‘Live’ online lessen via de app

Zolang we niet samen in de groepslessen kunnen sporten bieden wij je diverse lesactiviteiten online en ‘live’. Je kunt je voor al deze lessen aanmelden via deze reserveringsapp. Een half uur tot 15 minuten voor aanvang van de les ontvang je per mail een linkje waarmee je verbinding maakt met de instructeur in de zaal en je, vanuit jouw eigen woonkamer, kan deelnemen aan de training.

Extra on-demand trainingen

In de app vind je tevens in het veld ‘trainingen’ verschillende On-demand workouts die je kan doen op het moment dat het jou uitkomt. Het aanbod van deze on-demand trainingen zal aankomende periode wekelijks worden uitgebreid.

We hopen hiermee iedereen zo goed mogelijk in beweging te houden, nu samen sporten in groepslessen even niet mogelijk is. Want, beweging blijft tenslotte dé sleutel tot behoud van fysieke en mentale fitheid.

Blijf gezond en hopelijk zien we je gauw!

Nieuws