Nieuw! Fit4Life, een leven lang fit!

In mei starten we een nieuw leefstijlprogramma. Fit4Life is een allesomvattend en doeltreffend programma. Gebaseerd op het wetenschappelijk bewezen ‘Fit4Surgery’, waarbij mensen voorafgaand aan een geplande operatie vier weken intensief begeleid worden op meerdere leefstijldomeinen. Dit bewezen programma zou voor heel Nederland beschikbaar moeten zijn, zo vindt Stefan van Rooijen, arts en onderzoeker van Fit4Surgery. Daarom is er nu Fit4Life.

Jaarprogramma voor blijvende veranderingen
Blijvende verandering van leefstijlgewoonten vraagt natuurlijk meer dan slechts 4 weken inspanning. Fit4Life is dan ook een jaarprogramma dat bestaat uit fysieke training, coaching en educatie. 12 themabijeenkomsten verspreid over het jaar, plus coaching via de Fit4Life app, geven inzicht in alle factoren die van belang zijn voor een duurzame gedragsverandering en dus een ‘leven lang fit’. Alle leefstijlthema’s worden behandeld, zoals ‘Gezondheid, Gedrag, Voeding, Bewegen, Intoxicaties en Mentaal’.

Begeleiding, meting en monitoring
Het programma wordt begeleid door paramedici, Fit4Life trainers en -coaches en is opgezet door een huisarts. In samenwerking met huisarts Stefan van Rooijen, Chronisch Zorgnet en de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra) starten wij in de maand mei 1 van de 12 pilotprogramma’s die voor de zomer verspreid over het land van start gaan.

De begeleiding start de eerste maand intensief met 3x/week een groepstraining. Gedurende het jaar bouwt de frequentie van groepstrainingen af naar 1x in de maand en volgen deelnemers zelfstandig fitnesstraining of groepslessen naar keuze, en is er wekelijks contact met de Fit4Life trainer en/of coach. Op 4 momenten in het jaar meten we voortgang van fitheid.

Wil jij ook een leven lang fit?
Wil je deelnemen aan dit programma en sport je al binnen het reguliere 2+ abonnement dan zijn de additionele kosten voor dit programma 23,- per maand. Je maakt van fit zijn je nieuwe gewoonte en ontvangt daarvoor:

– Het Fit4Life startpakket met daarin o.a. het boek ‘Fit4Life, hét doktersrecept’, de juiste voedingssupplementen voor spieropbouw en herstel in de eerste maand training, een handdoek en bidon voor een optimale voorbereiding.
– Toegang tot de Fit4Life app voor coaching, educatie en metingen.
– Wekelijks fysieke training, begeleid door paramedici, trainers en coaches.
– Themabijeenkomsten over alle pijlers die nodig zijn om gezond te leven.
– Je krijgt inzicht in jouw leefstijl en wat gezondheid voor jou betekent.
– Je maakt van fit zijn je nieuwe gewoonte!

Meer informatie? Zie https://www.fritsvanderwerff.nl/aanbod/sporten/fit4life/ of laat het ons weten via info@fritsvanderwerff.nl of 0229-217364 en vraag naar Marije van der Werff.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten