Nick Velzeboer
Fysiotherapeut in Hoorn

Even voorstellen:

Nick Velzeboer
Fysiotherapeut in Hoorn

Nick Velzeboer – fysiotherapeut in Hoorn

Over Nick:

“Van jongs af aan was ik altijd in beweging en droomde ik ervan om profvoetballer te worden. Dit ging later over in wens om tennistrainer te worden. Tijdens de CIOS-sport opleiding kwam ik tot de ontdekking dat fysiotherapie mijn vak moest worden. Een persoonlijk plan en persoonlijke begeleiding om iemand verder te helpen trok mij aan.

De keuze voor de opleiding fysiotherapie was toen gemaakt en blijkt een goede keuze te zijn geweest.

Inmiddels heb ik 10 jaar mijn diploma als algemeen fysiotherapeut en heb ik mij kunnen ontwikkelen. Graag kijk ik naar het bewegend functioneren van een lichaam en probeer graag met een actieve aanpak de zwakke punten te versterken zodat het sporten en dagelijks leven weer plezier en mogelijkheden geeft. Ik haal namelijk zelf veel plezier uit bewegen en kan met bewegen/sporten mijn hoofd leegmaken.

Als algemeen-fysiotherapeut zie ik veel verschillende klachten. Van een lokaal pijntje tot aan chronische ziektebeelden, sporters met blessures en revalidatie trajecten ná operatie of trauma. Variërende trajecten verschillende die allen interessante aspecten met zich mee brengen in de omgang en binding met de klant.

Om problemen van het bewegingsapparaat weg te nemen kan ik Dry-Needling inzetten en maak ik ook gebruik van Redcord-Neurac training naast huidige oefentherapie en training.”

Lees meer over Fysiotherapie bij Sportinstituut Frits van der Werff

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten