Lesrooster en tarief

OOK in 2018 blijven wij weer investeren in kwalitatieve productontwikkeling, persoonlijke begeleiding door onze coaches en ons totale activiteitenaanbod.

Bijgevoegd tref je het nieuwe rooster per 1 januari en onze menukaart. We hebben het aantal populaire lessen verder uitgebreid en een enkele minder populaire les geschrapt. Om stijgende kosten te dekken moeten we de prijs van de reguliere abonnementen met anderhalve euro per maand verhogen.

Vanaf 1 januari zijn de dagelijkse trainingstijden in het lesrooster op de website actueel. Hierbij alvast een pdf van het ‘januari-april’ rooster. Heb je vragen of opmerkingen over het nieuwe lesrooster? Schroom niet ons dat te laten weten. Graag zoeken we samen naar de best passende les- en trainingsmomenten voor jou.

En misschien staat er op de menukaart van onze fitnesscoaches een sessie waarin we je verder kunnen helpen? Een gevarieerd aanbod van korte begeleidingsmomenten gericht op de volgende stap binnen jouw training. Laat ons je adviseren op het gebied van training en/of leefstijl.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten