Julie Bruggeman
Pilatesinstructeur in Hoorn

Even voorstellen:

Julie Bruggeman
Pilatesinstructeur in Hoorn

Julie Bruggeman

 

Ik ben een gecertificeerde Pilatesinstructeur in Hoorn en ik geef les in de studio van Frits van der Werff. Dit doe ik al 15 jaar.

Ieder lichaam is anders, en daarom is bij niemand Pilates hetzelfde. Met Pilates verbeter je de houding, de ademhaling en de functionele werking van het lichaam. Mensen zijn door Pilates beter in staat om in huis bepaalde handelingen te verrichten, zoals draaien en dingen pakken. Daarnaast is Pilates een goede fundering voor andere sporten, zoals tennis, hardlopen en voetballen. Door de houding te verbeteren verbeter je jouw lichamelijke prestaties en verminder je de pijn.

Ik kan Pilates aan iedereen aanraden. Pilates heeft verschillende principes, zoals de ademhaling, het ritme, de focus en de concentratie. De verschillende principes komen bij elkaar in een oefening. Het is écht precisiewerk.

Het werken binnen Frits van der Werff is heerlijk. We bieden onderling een hoop hulp aan elkaar en zorgen er samen voor dat onze leden een stap in de juiste richting zetten. Daarnaast is de sfeer heel goed met veel teamwork.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten