Jubileum Gala 16 november 2019. Nog enkele plaatsen vrij!

Het 50 jarig jubileum vieren we met alle mensen die ons een warm hart toedragen. We doen dat met diverse jubileumactiviteiten en een groot Jubileum Gala op zaterdag 16 november in Schouwburg Het Park. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

We beloven een wervelende avond vol energie, met optredens, film en muziek, terug- en vooruitblikken en een dansfeest! De presentatie van de avond is in handen van Mark Huizinga en Chris Wobben. Optredens worden o.a. verzorgd door Rob Harmeling & Erben Wennemers, en Glenn Liebaut. Muzikale invulling door de band Skytrain.

Het programma:

Ontvangst:         19.30 uur

Jubileum Gala:  20.00-21.30 uur

Dansfeest:         vanaf 21.30 uur

Het jubileumfeest vieren we uitsluitend met onze actieve leden en genodigden. Alle leden hebben een persoonlijke uitnodiging in de mail ontvangen, met daarin een verwijzing naar de aanmeldpagina.

Heb jij je nog niet aangemeld, maar wil je er wel graag bij zijn, meld je dan spoedig aan via de link in de uitnodigingsmail. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Heb jij je al wel aangemeld, maar nog niet je kaarten opgehaald? Vraag er dan naar bij de receptie. De kaarten liggen daar voor je klaar.

 

 

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten