Goud, zilver én brons tijdens Open Europese kampioenschappen Karate!

Het karate team van Sportinstituut Frits van der Werff in Hoorn heeft onlangs héél succesvol deelgenomen aan het Open Europese kampioenschap karate dat zaterdag 14 oktober 2017 plaats vond in Landgraaf.  Heel trots vermelden wij dat Sportinstituut Frits van der Werff maar liefs 2 Europese kampioenen (Doris en Vadym), 4 zilveren – (Anousch, Veerle, Femke, Jeroen) en 5 bronzen medaille winnaars (Femke, Vadym, Jeroen, Ismail, David) rijker is. Drie van deze karate studenten behaalden zelfs meerdere medailles (Femke, Vadym en Jeroen)!

Het kampioenschap karate vond plaats in Landgraaf waar 350 deelnemers uit heel Europa bij elkaar kwamen om hun vaardigheden tijdens training en wedstrijden te tonen.  Alle niveaus en alle leeftijden kregen de kans om mee te doen.

Kampioenschap karate zeer succesvol

Het karate team van Sportinstituut Frits van der Werff kreeg de uitnodiging van IMAF Nederland. 15 deelnemers van Sportinstituut Frits van der Werff hebben in totaal 24 optredens gedaan van hoog niveau, op sportieve wijze en met een heel hoge team spirit en toewijding.  Aan het einde van de dag kwamen zij terug in Hoorn met een zeer voldaan gevoel, veel extra motivatie voor de komende periode en 11 Europese medailles!

Hoewel de focus tijdens trainingen in de eerste plaats ligt op de ontwikkeling van onze studenten als mens, is de prestatie voor de studenten van ons Sportinstituut bijzonder te noemen. 15 studenten winnen 11 medailles uit 24 optredens. En dat ook nog op hun allereerste grote toernooi ooit!

Belangstelling om een les te ervaren?

De karate lessen op Sportinstituut Frits van der Werff worden gegeven door Miloš Despotović op dinsdag en vrijdag. Belangstelling om eens een les bij te wonen of een les te ervaren? U bent altijd welkom! Vraag een gratis dagpas aan.

  

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten