Fit in de Zorg

Op 12 mei, tijdens de Internationale Dag van de Verpleging, zetten de sportscholen in Nederland en België de ziekenhuismedewerkers in het zonnetje om ze te bedanken voor hun bovenmenselijke inzet het afgelopen corona jaar. Sportinstituut Frits van der Werff biedt zorgmedewerkers van het Dijklander ziekenhuis een vitaliteitsvoucher ‘Fit in de Zorg’ aan zodat zij – juist in deze tijd – kunnen blijven werken aan de eigen fitheid en vitaliteit.

De ic afdelingen en verpleegafdelingen in ziekenhuizen zijn overvol. Voor het zorgpersoneel is het alle hens aan dek. De ovaties van het eerste moment zijn verstomd. Het zorgpersoneel verdient juist nu applaus en een steuntje in de rug. Sportscholen willen ze dat graag geven.

Net als de medewerkers in ziekenhuizen staan fitnessprofessionals voor ‘vitaliteit’. In de strijd tegen overgewicht, diabetes, spierkrachtverlies en andere leefstijl gerelateerde aandoeningen spelen de sportscholen een belangrijke rol. Zij ontlasten daarmee de zorg en geven zorgprofessionals de ruimte en lucht om te kunnen doen waar zij goed in zijn. Het leveren van zorg aan iedereen die dat nodig heeft!

 

Fit in de Zorg – speciaal voor zorgverleners van het ziekenhuis

Vanaf het moment van heropening zetten wij ‘de deur open’ voor zorgmedewerkers uit het ziekenhuis. Onder het motto ‘Sportscholen bedanken de Zorg’ tonen we onze betrokkenheid en dankbaarheid voor de extra inspanningen die in ziekenhuizen geleverd worden.

Juist nu is het van belang dat zorgmedewerkers verantwoord bewegen, gezond eten en ontspannen. Fitnessprofessionals bieden daarom graag een helpende hand.

Zorgmedewerkers van ziekenhuizen krijgen een vitaliteitsvoucher ‘Fit in de Zorg’ met een uitnodiging om kennis te maken met de mogelijkheden in ons centrum, waarbij zij 4 weken vrijblijvend aan de eigen fitheid, ontspanning en vitaliteit kunnen werken.

VIDEO BOODSCHAP ‘WIJ BEDANKEN DE ZORG’: Zie hier onze boodschap aan jou als zorgverlener van het Dijklander ziekenhuis.

 

Aanmelden voor ‘Fit in de Zorg’

Ben jij zorgverlener van het ziekenhuis* en wil je graag 4 weken komen werken aan jouw eigen vitaliteit? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor ‘Fit in de Zorg’ via deze link. Na aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor de start.

*) Zorgverleners van het ziekenhuis die al een sport abonnement bij ons hebben mogen dit aanbod cadeau doen aan een vriend/vriendin of familielid. Want, samen sporten geeft een extra impuls aan de vitaliteit!

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten