52 trotse kinderen met zwemdiploma

Zaterdag 24 februari tijdens het maandelijkse afzwemmen bij Frits van der Werff Aquasports in Hoorn hebben 31 kinderen het A diploma, 17 kinderen het B diploma en 4 kinderen het C diploma behaald. Ook zijn er afgelopen week nog een aantal kinderen geweest die hebben afgezwommen voor de Zwemvaardigheid-, Snorkel- en Survivaldiploma’s.

Bij Frits van der Werff Aquasports leren kinderen in een veilige en plezierige omgeving zwemmen, waarbij aandacht voor het individuele kind centraal staat. Een kind dat begrepen wordt en zich fijn en veilig voelt zal sneller leren zwemmen. U bent van harte welkom om met uw kind een kijkje te komen nemen in het zwembad. U kunt hiervoor een afspraak maken tijdens het telefonisch spreekuur.

Nog zin in zwemles na je C diploma?

De echte waterratten kunnen bij Frits van der Werff na het behalen van het volledige zwem ABC hun zwemvaardigheid verder ontwikkelen in de lessen Zwemvaardigheid, Snorkelen, of Survival.
Deze sportieve en leuke lessen geven een enorme verbreding van de vaardigheden. Zoals u hierboven kunt lezen worden deze zwemlessen ook allemaal getoetst en afgesloten met een diploma. Wilt u nog meer informatie of een afspraak maken om eens een kijkje te komen nemen met uw kind dan kunt u hiervoor een afspraak maken tijdens het telefonisch spreekuur op maandag van 13.00 tot
14.00 en op donderdag tussen 20.15 uur en 21.15 uur.

Lees hier het verslag over het afzwemmen en een overzicht van de geslaagden.

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten