Een bijzondere groep...

Een bijzondere groep…, de ‘Maandagavond Heren Conditietraining’. Al decennia lang sporten zij elke maandagavond samen in de zaal. Voor het onderhoud van de fysieke fitheid: bewegen op muziek en spierversterkende oefeningen. En voor het onderhoud van de humor: de mop van de week.

Cees startte deze moppen traditie lang geleden. Na 25 minuten bewegen even de les stilleggen voor iedere week een andere grap. Schuin en schunnig het liefst. Met 51 jaar lidmaatschap is Cees een van de allereerste sporters van Frits van der Werff. Voor altijd een ‘special member’. Ook nu hij voorlopig het sporten om gezondheidsredenen moet staken. Gelukkig wordt zijn traditie van het moppentappen moeiteloos voortgezet door anderen.

Samen blijven sporten

Een groep mannen, inmiddels in de leeftijd van 50+, 60+, 70+, 80+, én zelfs ook 90+, die elkaar wekelijks motiveren en stimuleren om door te gaan. En dat werkt! Daar is Henk het springlevende bewijs van. De oudste van de groep wordt volgende maand 97 jaar. Voor zijn trainingsmaatje Cees droeg hij een zelfgemaakt gedicht voor.

Special members

Reden temeer om niet alleen moppentapper Cees in het zonnetje te zetten, maar de hele groep. Blijf sporten, mannen! En moppentappen, nog vele jaren!

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten