Buiten sporten. Doe ook mee!

Het is je vast niet ontgaan. De tent, voor op ons terrein, waar afgelopen weken alle jeugdactiviteiten weer zijn hervat. In de buitenlucht! En nu breiden we het outdoor programma uit met activiteiten voor volwassenen!

Nu de zon weer meer gaat schijnen nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan een van de outdoor trainingen. Vanaf zaterdag 17 april starten we een gevarieerd programma, voor iedereen een passende en sportieve uitdaging.

Lesrooster

De huidige maatregelen bieden de gelegenheid om in (meerdere) groepjes van 4 samen buiten te sporten. We hebben een outdoor lesrooster samengesteld met de volgende circuittrainingen:

BBBootcamp Een gevarieerd circuit waarbij de focus ligt op buik, billen en benen.
Core training Een goede ‘core stability’ is voorwaarde voor iedere sportieve inspanning. Daarom verdienen de buik- en rugspieren in deze training extra aandacht.
Shape Conditie Circuit Circuittraining met diverse spierversterkende en conditionele oefeningen. Een fijne totaal training!
Power Circuit Explosieve kracht en conditie wordt in deze training uitgedaagd. Lekker intensief, voor ieder niveau van fitheid.
Body & Mind Mix Een gevarieerde mix van korte flows uit Pilates, Balance en Yoga.
Fit en Vitaal Circuit Aandacht voor balans, stabiliteit, functionele kracht en conditie. Voor een fit en vitaal gevoel!

Alle informatie over de outdoor trainingen en een totaal overzicht van het outdoor en online lesrooster vind je in FVDW app. Reserveer via de app snel jouw eerstvolgende training in de buitenlucht.

Op naar een gezonde sportieve zomer! We hopen je snel weer te zien!

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten