Annemart Hudig
Zumba instructeur

Even voorstellen:

Annemart Hudig
Zumba instructeur in Hoorn

Annemart Hudig zumba instructeur

Annemart Hudig – Zumba instructeur in Hoorn

Over Annemart:
“In 2008 begon ik, toen zelf nog klant, met sporten bij Sportinstituut Frits van der Werff. De Zumba les sprak mij meteen enorm aan vanwege de aangename sfeer, het laagdrempelige en de positieve energie die ik tijdens én na afloop van de les ervaarde.
In 2010 heb ik de opleiding voor Zumba Instructeur afgerond en sindsdien geef ik met enorm veel plezier zelf les.Dat muziek en dansen goed zijn voor je geestelijke balans is al lang bekend.
Zumba (Colombiaans-Spaans voor ‘snel bewegen en lol hebben’) is een combinatie van muziek, dans én fitness in een opzwepend latin jasje gegoten en een leuke en uitdagende manier om in shape te komen of te blijven. Zumba is een effectieve en doeltreffende manier van trainen.
Naast het versterken van je kernspieren, wat bevorderlijk is voor je lichaamshouding, is het ook een conditietraining die je uithoudingsvermogen verbetert. Door de swingende dansbewegingen met je middel, benen en armen bevorder je bovendien de coördinatie tussen je verschillende lichaamsdelen.

Tijdens mijn les streef ik ernaar om de positieve energie die ik zelf ervaar tijdens de work-out over te brengen op de deelnemers en ze tevens uit te dagen net dat stapje extra te dansen. Plezier hebben staat in deze groepsles voorop, wanneer je met een brede glimlach na afloop de zaal verlaat en de volgende les vol enthousiasme weer binnenstapt, dat is waar Zumba voor staat.”

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten