Voor in de agenda: Sport for Life 2018

Alvast voor in de agenda: Zondag 25 maart…, Sport for Life 2018! Een spetterend sportief evenement waarbij we in actie komen voor onderzoek naar kanker. Sport for Life is een landelijke actie van de VES (Vereniging van Exclusieve Sportcentra) voor Villa Joep.

Duizenden sporters doen mee! Jij toch ook?

Kinderen moeten onbezorgd en vol toekomstdromen kunnen leven. Voor maar liefst 70% van de kinderen met de diagnose neuroblastoomkanker komen deze dromen nooit uit. Hier willen wij wat aan doen! Daarom organiseren Exclusieve Sportcentra samen met sporters en klanten ook dit jaar sportieve evenementen om geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. De opbrengst gaat naar de Stichting Villa Joep.

Wij maken het verschil!

Er is door Exclusieve Sportcentra de afgelopen jaren 3,2 miljoen euro opgehaald. Met dit geld zijn inmiddels grote stappen gezet in het onderzoek. Het afwijkende gen is inmiddels bekend. Nu worden er medicijnen ontwikkeld om kinderen met neuroblastoomkanker te kunnen genezen. Wij gaan door, helpt je mee?

Doe mee!

Het programma van Sport for Life 2018 is vol in ontwikkeling. 1/2 januari informeren we je daarover meer. Net als andere jaren wordt het een programma waar iedereen aan mee kan doen. Ook de ABC-zwemmertjes nemen jaarlijks deel aan Sport for Life. Zij doen dat middels de Samen-Zwem-Actie. In de week voorafgaand aan Sport for Life kunnen  kinderen hun (groot)ouders uitdagen om mee te zwemmen tijdens de zwemles. Informatie over hoe dat in zijn werk gaat en hoe de kinderen daarmee prachtige sponsorbijdragen opbrengen volgt spoedig.

Als je gezond bent heb je duizend wensen… Als je ziek bent heb je slechts één wens!

Zet daarom 25 maart nu alvast in de agenda!

 

 

Nieuws

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten