Fijn dat je interesse hebt in onze geweldige Sport For Life Actie in maart 2020!

Door deel te nemen aan een van de Sport for Life activiteiten steun je Villa Joep! Voor de ‘Spirit for Life’ activiteiten op zondag 22 maart vragen we bij inschrijving een donatie naar eigen inzicht en waarde.

Voor deelname aan de Sport for Life activiteiten op zaterdag 28 maart geldt een minimale donatie van 25,- per uur dat via een persoonlijke pagina op het donatieplatform opgebracht wordt. Hoe dat werkt? Dat lees je hieronder. Of…, wij helpen je daarbij. Voor aanmelding en informatie kun je terecht bij de receptie.

Het donatieplatform

Het donatieplatform helpt je om op een laagdrempelige manier familie, vrienden en kennissen te vragen om jou te sponsoren. Je kunt gemakkelijk een grote groep bereiken, ook mensen die je de komende periode niet persoonlijk ontmoet. Je zult verbaasd zijn welke vrienden of kennissen bereid zijn om jou te sponsoren, omdat ze affiniteit hebben met het doel (of met jou).

Ga naar het donatieplatform van Frits van der Werff Sportinstituut: https://supportanddonate.com/event/234/frits-van-der-werff-sportinstituut–hoorn/.

Je eigen donatiepagina maak je als volgt aan:

1) Ga naar de pagina van jouw teamcaptain (donatiepagina’s FVDW – TEAMS).

2) Klik op ‘schrijf u in bij dit team’.

3) Voer naam, email en evt. een foto van jezelf (liefst mét teamkleur attribuut) en stel een individueel doel in (bijv. 100,-).

4) Vertel in het kort waarom je meedoet.

Je kunt de link van je pagina mailen, delen via Facebook, Instagram, Whatsapp, etc. Doneren via de pagina gaat heel gemakkelijk. Mensen kiezen een bedrag en kunnen gelijk via Ideal betalen. Het sponsorbedrag wordt per deelnemer, per team en voor het hele evenement bijgehouden. Zo kun je steeds zien hoeveel je hebt opgehaald.

Let op: naast het aanmelden op ons donatieplatform dien je je nog wel op te geven bij de receptie. Het aanmaken van een pagina op het platform is geen reservering voor een spinningfiets of een van de andere de activiteiten!

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten