Bedrijfssport

Sporten met collega's

Sporten met collega’s: pure winst

Mensen die verantwoord sporten hebben een aantoonbaar betere gezondheid en conditie, zijn beter bestand tegen werkdruk en stress en leveren betere prestaties. Hun ziekteverzuim ligt meestal ook lager. Nu de kosten van sociale verzekeringen steeds zwaarder op het bedrijfsleven drukken, kan bedrijfsfitness kostenbesparend werken.

Vergroot de teamgeest met programma’s op maat

Het gezamenlijk sportief bezig zijn bevordert bovendien de teamgeest. Bedrijfsfitness past dus uitstekend in modern Human Resource Management. Frits van der Werff Sportinstituut heeft in de regio een uitstekende naam op het gebied van bedrijfsfitness. Indien gewenst wordt nauw samengewerkt met Bedrijf Geneeskundige Diensten, bedrijfsartsen, of personeelszaken. Het bewegingsprogramma kan geheel worden afgestemd op uw onderneming. Bijvoorbeeld gericht op een betere werkhouding, het verkrijgen van een hoger conditieniveau, enzovoort.

Ook voor kleine ondernemingen

Uniek is dat bedrijfsfitness bij Frits van der Werff ook mogelijk is voor kleine ondernemingen. Die kunnen een programma volgen samen met andere bedrijven. Zelfs voor ondernemingen met wisseldiensten hebben wij passende mogelijkheden.

Voordelen van bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness bevordert:
• Weerstand tegen werkdruk, stress en ziekte
• Algemeen welbevinden
•  Conditieniveau
•  Prestatievermogen
•  Teamgeest

Bedrijfsfitness vermindert:
•  Ziekteverzuim
•  Personeelsverloop
•  Spanningen

Ruime keuzemogelijkheden

De sportieve mogelijkheden breiden zich geregeld uit, waardoor u een ruime keuze heeft aan groeps- en individuele activiteiten. Onze ervaren en gediplomeerde sportleerkrachten houden rekening met het conditieniveau van de deelnemers. De intensiteit van bewegen wordt individueel zorgvuldig gedoseerd. Daardoor blijft het voor iedereen motiverend en uitdagend.

Meer informatie?

Geïnteresseerde bedrijven kunnen voor meer informatie contact opnemen met 0229-217364.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten