Zelfverdediging (12-17 jaar)

Voel je veiliger en fitter!

Sportinstituut Frits van der Werff is sinds 1 mei 2023 gesloten. De budosportactiviteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vereniging BudoSport Hoorn. De trainingen die gegeven worden, worden verzorgd door dezelfde professionele en gepassioneerde trainers die bij Frits van der Werff de lessen verzorgden.

www.budosporthoorn.nl


Leer jezelf verdedigen

Helaas lees je maar al te vaak dat meisjes of jongens worden lastiggevallen. Leer jezelf verdedigen. Voel je sterker en vooral ook zelfverzekerder. Ons Sportinstituut biedt een speciale cursus zelfverdediging voor jongeren aan.

Leer reageren

Je leert hierin hoe je jezelf het beste kunt verdedigen. En hoe je het beste kunt reageren wanneer je wordt lastig gevallen. De basistechnieken hiervoor komen uit de zelfverdedigingskunst Jiu Jitsu. En ondertussen werk je tijdens de cursus ook lekker aan je conditie. Je gaat je dus niet alleen veiliger, maar ook een stuk fitter voelen! En de les is gezellig en leuk bovendien.

Vanaf 12 jaar

De lessen zelfverdediging voor jongeren zijn voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar. Voor jongere kinderen raden wij jeugdjudo aan. Wie ouder is dan 17 kan meedoen aan de zelfverdediging voor volwassen.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten