Scholieren fitness

Uit school en dan lekker sporten

Sportinstituut Frits van der Werff is sinds 1 mei 2023 gesloten. De budosportactiviteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vereniging BudoSport Hoorn. De trainingen die gegeven worden, worden verzorgd door dezelfde professionele en gepassioneerde trainers die bij Frits van der Werff de lessen verzorgden.

www.budosporthoorn.nl


Samen met je vrienden

Loop na schooltijd eens bij ons binnen om te zien hoe leuk scholieren fitness is. Samen met je vrienden na een lange schooldag even rennen op de loopband, een wedstrijdje roeien of je spieren sterker maken. Elke dag trainen jongens en meiden enthousiast samen op de apparatuur in onze fitnesszaal. Niets lekkerder toch om direct na schooltijd even flink in beweging te komen. Als herboren stap je daarna weer buiten op de fiets. Je zult merken dat je ’s avonds een stuk fitter bent en met veel meer gemak je huiswerk doet.

De fitnesstraining

Na uitleg van het persoonlijke trainingsschema kan iedereen individueel trainen. De fitnessinstructeur is altijd aanwezig en helpt je op de juiste manier te trainen. Je werkt op spierversterkende toestellen, maar ook op apparatuur die de functies van hart- en longen verbeteren, waardoor je een betere conditie krijgt. Op deze conditietoestellen kun je inloggen met jouw eigen smartphone, pincode of USB stick, waarmee je direct aan de slag kunt met jouw persoonlijke instellingen en favoriete programma’s.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten