Ouder-kind judo

Bewegen, spelen, stoeien en groeien

Sportinstituut Frits van der Werff is sinds 1 mei 2023 gesloten. De budosportactiviteiten zijn ondergebracht in de nieuwe vereniging BudoSport Hoorn. De trainingen die gegeven worden, worden verzorgd door dezelfde professionele en gepassioneerde trainers die bij Frits van der Werff de lessen verzorgden.

www.budosporthoorn.nl


Rollen, duikelen, kruipen, duwen en trekken

Samen spelen, stoeien en met elkaar genieten. En dat uiteraard aangepast aan het bewegingsniveau van uw zoon of dochter. Rollen, duikelen, kruipen, duwen en trekken, het zijn allemaal natuurlijke bewegingen waar kinderen veel behoefte aan hebben. En wat is er leuker dan dit samen met uw kind te beleven? Voor deelname is geen judo ervaring nodig. Op een speelse manier leren ouder en kind de basistechnieken en bewegingsvormen van het judo. De nadruk ligt op spelen, veiligheid, geborgenheid en plezier.

Ouder-kind-judo: 4-weekse kennismakingscursus

Frits van der Werff Sportinstituut start geregeld een 4-weekse kennismakingscursus. Informeer naar de eerstvolgende startdatum. Momenteel wordt de 4-weekse kennismakingscursus gegeven op zondag van 8.30-9.15 uur.

Judopak gratis in bruikleen

Tijdens de cursus wordt een judopak gratis – voor zowel ouder als kind – in bruikleen gegeven. Ervaar samen het plezier van bewegen! Want elk kind geniet van stoeien met zijn ouders.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten