Inviduele fitness

Op maat je eigen traject

Individuele fitness: Lekker (hard) trainen op mooie en fysiek verantwoorde apparatuur op tijden waar jezelf voor kiest. Bij individueel fitness worden door regelmatige training de diverse spiergroepen versterkt en wordt meteen de conditie verbeterd. Om alle spieren goed met elkaar in harmonie te brengen, wordt er op een uiterst zorgvuldige en evenwichtige manier gewerkt.

Krachttraining

Moeten juist bepaalde spieren worden ontwikkeld, bijvoorbeeld in verband met de sport die wordt beoefend, dat kan in onze fitnesszaal uitstekend . Bovendien kan specifieke krachttraining op alle denkbare niveaus worden gedaan. Een zeer effectieve en efficiente vorm van krachtraining zijn de oefeningen in de Milon Cirkel.

Conditietraining

Conditie train je in de fitness ruimte op diverse cardiotoestellen. De loopbanden, fietsen en crosstrainers zijn van de Life Fitness Discover serie. Naast eenvoudige trainingsprogramma’s bevatten deze toestellen technologie waarmee de training optimaal voldoet aan ieders persoonlijke behoeften.

Trainingsschema

In onze fitnesszaal is altijd minimaal een instructeur aanwezig voor vragen en advies. Ook kunnen onze instructeurs je zonder extra kosten helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen door voor jou een specifiek trainingsschema te maken. Dan train je op maat, maar wel nog steeds lekker individueel.

Alle dagen open

Onze fitnessruimte is 7 dagen per week geopend en door de veelheid van apparaten is wachten een zeldzaamheid.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten