Spinning

Een zeer effectief fietsprogramma

Lekker afzien op de fiets

Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Uit een vergelijkend onderzoek tussen steps, aerobics en trainingen met gewichten bleek Spinning het hoogste calorieverbruik te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.

Een rockconcert op wielen

De opzwepende muziek zorgt voor een rockconcert op wielen! De 45 minuten zijn vaak sneller voorbij dan je misschien zou willen. Dus verklaar de oorlog aan vet en gebrek aan conditie en ‘ride the calorie killer today!’

Voor wie is Spinning?

Het mooie van dit programma is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld.

Coaching by Color – optimale inspanning naar eigen niveau

Tijdens de spinning training coacht de intstructuur op basis van de kleur van de display. Dankzij een individueel ingestelde wattage weerstand lever je optimale inspanning naar eigen niveau. Geen over- of onderbelasting. Maar uitdagend voor iedereen. Fit of nog niet fit. De display op de fiets toont in kleur de individuele mate van inspanning. Zo weet je zeker dat je voldoende inspanning levert, maar vast niet over de grens gaat.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten