ENERGY

Beetje lef voor de ultieme workout

Durf jij het aan?

Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is Energy bij Sportinstituut Frits van der Werff de ultieme workout om je conditie te verbeteren. Het enige wat je nodig hebt, is een paar goede sportschoenen en een beetje lef.

Wat staat je te wachten bij een Energy training?

De Energy is een uitdagende energieke training. Een High Intensity Interval training waarbij kernwoorden als kracht, wendbaarheid en uithoudingsvermogen centraal staan. Jouw conditie wordt flink op de proef gesteld tijdens explosieve en atletische oefeningen, die elkaar in een hoog tempo opvolgen. De korte intervallen zorgen ervoor dat je tussen de stevige intensiteitspieken door, net voldoende herstel kan pakken voordat de volgende ronde start. De Energy is een bodyweight training: je maakt dus geen gebruik van materialen. Jouw eigen lichaam is het instrument in de zoektocht naar optimale fitheid.

Eenvoudige passen afgewisseld met plyometrische elementen (jumps, squats, push ups) en snel voetenwerk. De intensiteit zakt iets omlaag tijdens enkele kracht oefeningen voor onder- en bovenlichaam, maar niet voor lang. Tijdens de ultieme power peak schiet de hartslag wederom omhoog tot maximaal! Je wordt beloond met een fijn herstel moment aan het einde van de les, zodat je moe maar zeer voldaan de training kan verlaten.

Voor wie is Energy?

Energy is geschikt voor iedereen die supersnel fit wil worden. De Energy is geschikt voor iedereen die bereid is om hard te werken.  Met de juiste coaching en aanmoediging van de instructeur, ga je voldaan en met een flinke dosis nieuwe energie naar huis.

Frits van der Werff

Meer dan 60 sportieve activiteiten